Nu är boken Pärlor av glas utläst och vi har börjat skriva bokrecensioner. Vi skriver klart bokrecensionerna nästa vecka och gör även ”heta stolen” om karaktärer i boken. I so fortsätter vi med islam. I engelska har vi renskrivit och förbättrat texter, och även sett två avsnitt av Max’s movie. I no har vi gjort PowerPoints om energikällor och redovisat dessa.

Nästa vecka, på torsdag 18/2 har vi prov om energikällor. Idag har eleverna fått med sig ett häfte hem att träna på. Texterna finns även utlagda på Teams.

Lotta kommer att vara sjukskriven mellan den 18 februari och den 10 mars. Då kommer Isaac, som eleverna har träffat tidigare, att vikariera och ha lektionerna i svenska och so.

På onsdag 17/2 och tisdag 23/2 har vi tid för utvecklingssamtal. Dessa två dagar slutar eleverna ca kl 13. Jag återkommer med tider på måndag  för er som har valt digitalt möte och telefonsamtal.