Veckobrev vecka 50

Hej allihopa!

Den här veckan har vi arbetat klart med PowerPoint-presentationerna om svenska landskap och de flesta har redovisat muntligt inför klasskamraterna. I tisdags uppmärksammade vi att det var Nobeldagen och idag fredag har vi sett skolans fina luciatåg. Efter luciatåget ställde fyrorna upp och ställde i ordning alla bord och stolar i matsalen. Bra jobbat! Dagen avslutas med en trevlig stund med fika och film. 

Här kommer information om vad vi ska göra nästa vecka.

Måndag

Eleverna har idrott som vanligt efter lunch. På förmiddagen ska vi julpyssla tillsammans med vår fadderklass 1a. Vi börjar dagen 8.10 och slutar 14.15.

Tisdag

Eleverna har en slöjddag hela dagen. Vi börjar som vanligt kl 8.10 och slutar kl 13.30.

Onsdag

Första lektionen har eleverna idrott och bussen avgår i vanlig tid kl 8.10. Vi har sedan lektion fram till kl 13.00 och kommer då bl.a. att städa klassrum och korridor. 

Mellan kl 16.30 – 17.30 har vi terminsavslutning i klassrummet. Som jag har nämnt tidigare blir det inte någon gemensam skolavslutning för hela skolan ute på skolgården som det har varit tidigare.

Efter terminsavslutningen börjar jullovet. Vi börjar skolan igen på onsdag  8 januari och följer då ordinarie schema. Det betyder att eleverna börjar dagen med idrott i Valsta. 

Jag önskar er alla ett riktigt skönt jullov!

Hälsningar Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *