Nu har vi endast en vecka kvar på terminen. Vi kommer att göra klart texterna och planscherna om ett sinne, och vi kommer också att ha redovisningar. På bilden ska vi måla snögubbar och på engelskan ska vi prata om hur man firar jul i Storbritannien.
Idag på rasten testade klassen att leka en version av Among us. Innan hade flera hjälpts åt att klippa ut kort och laminerat dem. Deltagandet var stort och leken omtyckt. Vi ska se till att de som vill får fortsätta leka Among us nästa vecka.

På torsdag 17/ 12 ska vi titta på film och fika, och det blir också något uppträdande. Till fikat får man ta med sig saker från kakhyllan och annat fikabröd (inte godis och chips). Som dryck får man ta med sig saft och festis, men inte läsk.

På fredag 18/12 är det terminens sista skoldag och julavslutning. Vi börjar dagen som vanligt kl 8.10 och slutar till lunch. Skolan serverar lunch för klassen kl 11.20 och därefter är det jullov. Om man hellre vill äta hemma går det bra, men då behöver vi medgivande från er föräldrar. Skicka ett mail om det är okej att ditt barn går hem före lunchen.

Jessica har skrivit om parkeringssituationen på skolan i ett inlägg på rektorsbloggen. Som det är nu parkerar en del på vändplanen när man följer sitt barn fram till skolan. Detta har vid flera tillfällen försvårat för bussen som ska skjutsa våra elever fram och tillbaka till idrotten. Hon uppmanar alla att använda de två parkeringarna som är iordningställda om man lämnar bilen för att följa barnen fram till skolan. Ni kan läsa mer om detta i hennes inlägg:  http://rektor.tingvallaskolan.se/

Vårterminen börjar på tisdag 12/1 -21 kl.8.10.

Jag önskar er alla ett riktigt sköt jullov!