Nästa vecka fortsätter vi att arbeta med boken Pärlor av glas i svenska och religion (kristendomen) i so. I no har vi påbörjat ett eget arbete om sinnena och det fortsätter vi med nästa vecka. I matte ska vi börja med ett kapitel som handlar om vikt och volym.

Till nästa vecka har eleverna en engelskläxa. Läxan finns som uppgift på Teams. Man ska intervjua en vuxen, på engelsk, om deras jobb och skriva svaren på engelska. Läxan ska lämnas in senast torsdag 3/12.

Vi har idag fått viktig information från Barn- och ungdomsförvaltningen. På grund av pågående pandemi kommer höstterminen att kortas två dagar och vårterminen kommer att bli två dagar längre. Det blir nu julavslutning på fredag 18/12.
Det blir också ändringar i avgiften för förskola och fritids. Här finns kan du läsa mer om detta: