Nästa vecka ska vi börja läsa religion, om de tre abrahamitiska religionerna, och börjar då med kristendomen. Därefter kommer vi att läsa om judendom och islam. I matte kommer vi att avsluta kapitlet om decimaltal och påbörja det nya kapitlet som handlar om vikt och volym. I no läser vi klart om ljus och ljud och eleverna kommer också få påbörja ett eget arbete om ett sinne. I svenska fortsätter vi med boken Pärlor av glas.

Till på torsdag 26/11 har eleverna en engelskläxa. Den finns inklistrad i den lila läxboken, och den boken ska då lämnas in på torsdagen.
På fredag 27/11 blir det matteprov på decimaltal. Idag har eleverna fått med sig uppgifter hem att träna på inför provet.

Det börjar nu blir kallt utomhus och jag vill påminna om att vi alltid har uteraster. Tänk på att ha rätt kläder efter väder.

Jessica skriver ofta inlägg på rektorsbloggen och skrev senast för två dagar sedan. Här kan ni läsa vad hon har skrivit: http://rektor.tingvallaskolan.se/