Eftersom det har varit barnboksvecka den här veckan hade vi i torsdags förmiddag olika aktiviteter som har med böcker och läsning att göra. Eleverna i åk 4 – 6 var indelade i blandade grupper och gick runt till olika stationer där de bl.a. har gjort bokmärken, lyssnat till berättelser, haft bokprat och pratat om bilder. Det var en trevlig och uppskattad förmiddag. Under veckan har vi även arbetat med att skriva egna beskrivande texter om ett svenskt däggdjur, vatten i Sverige och vatten som naturresurs, fortsatt arbeta med geometri i matematik, gjort färgcirklar under bildlektionen och arbetat med ett nytt kapitel i engelskboken.

Till nästa vecka har eleverna två läxor/prov. Det är ett nytt geografiprov på torsdag 21/11. Har man tappat bort övningshäftet så finns kartorna också på Teams, under kanalen läxor och prov.
Till på fedag 22/11 har eleverna en glosläxa, nya ord att träna på.