Veckobrev vecka 40

Hej allihopa!
Här kommer lite information inför nästa vecka.

I matematik kommer vi mest att arbeta med area, i no ska vi läsa om matens väg genom kroppen och levern och njurarna, i engelska ska vi göra kamratbedömning på texter och vi ska också påbörja de muntliga redovisningarna av My souvenir. I svenska fortsätter vi arbetet med skoltidningen och i so arbetar vi fortfarande med Norden.

På onsdag 7/10 blir det simning under idrottslektionen. Glöm inte att ta med badkläder.

Till nästa vecka har eleverna fått både matteläxa och engelskläxa. Matteläxan finns inklistrad i den lila läxboken, och det gör också instruktionerna till engelskläxan. Engelskläxan ska skrivas på iPaden (uppgiften finns på Teams) och det är en souvenir man ska skriva om. På fredag och nästa vecka kommer man även få presentera sin souvenir muntligt för klasskamraterna.
Den lila läxboken ska lämnas in senast torsdag 8/10.

Jag blev ju tyvärr sjuk när det var dags för den andra dagen med många utvecklingssamtal, och jag var sjuk i två veckor. Eftersom jag nu inte har någon extra tid till utvecklingssamtal utan kommer att ha dem utanför lektionstid och annan mötestid så kommer jag inte att kunna träffa alla som ännu inte har haft utvecklingssamtal direkt, utan samtalen kommer att spridas ut de kommande veckorna.

Vänliga hälsningar
Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *