Hej allihopa!                               Märsta 190927

Den här veckan har varit kort, men vi har ändå hunnit att arbeta med en hel del olika saker. I no har vi läst om fotosyntesen, i so har vi börjat titta på serien Geografens testamente och arbetat med Sverigekartor, i svenska har vi arbetat med adjektiv och på engelsklektionerna har vi haft en samtalsövning, sett ett avsnitt av Muzzy och gjort små böcker om djur.

Nästa vecka har eleverna friidrott på Midgårdsvallen. På onsdagen, när det är idrott första lektionen, börjar eleverna på Midgårdsvallen

kl 8.30 och de ska då vara ombytta.

På torsdag kommer vår skolsköterska Emma till oss på morgonen för att eleverna ska få fylla i en hälsoenkät inför kommande hälsosamtal.

På fredag, 4/10, har vi prov på fotosyntesen. Eleverna har idag fått med sig ett papper hem att träna på. Om någon tappar bort sitt papper så finns det även på Teams. Det blir inga andra läxor till nästa vecka.

Vi välkomnar Alyan till klassen. Han började hos oss i onsdags.