Hej allihopa!                                                 Märsta 190920

Den här vecka har vi läst klart boken Legenden om Potatishäxan och även skrivit en bokrecension om boken. I onsdags var vi till biblioteket och lånade böcker. Dessa böcker ska lämnas tillbaka den 16/10 så vi åker dit igen innan dess. I matematik har vi börjat arbeta med kapitlet addition och subtraktion, och vi har även gjort några matteproblem. I engelska har vi arbetat med ett nytt kapitel i vår bok.

måndag och tisdag är det studiedagar för lärarna och alla elever är lediga. Fritids är öppet som vanlig.

Till på fredag 29/9 har eleverna en engelskläxa.

Med start i oktober kommer vår skolsköterska att ha hälsosamtal med eleverna i åk 4. I dag har alla fått med sig en blankett hem som ska fyllas i och sedan lämnas tillbaka till skolan nästa vecka.