Under veckan har vi fortsatt att arbeta med boken Eldens hemlighet i svenska, och vi har även arbetat mer med hur man skriver en bokrecension. I so läser vi om stormaktstiden och i no/teknik konstruerar vi hus av kartong. I engelska har vi börjat läsa barnboken Percy and the Pirates. Vi fortsätter med dessa saker nästa vecka och kommer även att skriva texter om pirater och öva på regelbundna och oregelbundna verb på engelska. I matematik kommer vi nästa vecka börja att arbeta med procent.

På tisdag 14/9 eftermiddag har vi utvecklingssamtal. Eleverna slutar då efter att de har ätit lunch.

På torsdag 16/9 är det skolfotografering. I år tar vi endast skolfoto, inga individuella kort.

Till torsdag 16/9 har klassen en engelskläxa. Om man har tappat bort papperet så finns den även under engelskkanalen på Teams.

Jag vill påminna om att Jessika skriver på rektorsbloggen ibland. Här kan ni se vad hon skriver: http://rektor.tingvallaskolan.se/