Jessica har lagt ut ett nytt informationsblad på rektorsbloggen. Läs även det. Ni hittar brevet här: http://rektor.tingvallaskolan.se/

Här kommer information om nästa vecka.

Måndag 7/9
På måndag ska vi göra en utflykt till Sigtuna för att tillsammans med Naturskolan arbeta runt temat evolution. Vi kommer bl.a. studera fiskar och undersöka annat liv i vatten.
Eleverna börjar dagen 8.10 (alltså ingen sovmorgon). Vi kommer att vara utomhus så det är viktigt att klä sig rätt, varma kläder om det blir kallt och regnkläder om det kommer att regna. Eftersom vi kommer att vara en hel del nära vatten kan det även vara bra att ha bra skor för det. Vi kommer att få lunch från skolan, men eleverna ska själva ta med sig frukt eller smörgås till förmiddagsfikat (inga sötsaker). Vi får heller inget att dricka från skolan så det är viktigt att alla tar med en vattenflaska. Vi beräknas vara tillbaka till skolan ca kl 13.00 – 13.30.
Vi är jätteglada att skolan hyr in en buss så att vi kan göra den här utflykten och ser fram emot en trevlig dag.

Tisdag 8/9
På tisdag är det dags för årets Tingvallajogg. Eleverna väljer själva om de vill springa eller gå. Efter avslutad jogg slutar de elever som inte går på fritids för dagen.

Onsdag 9/9
Utvecklingssamtal för hälften av klassen. Alla fick i måndags med sig ett papper med tider för utvecklingssamtalet. På eftermiddagen är det idrott som vanligt, utom för de elever som börjar med sitt utvecklingssamtal.

Torsdag 10/9
Den ljusblå läxboken (med engelsk- och matteläxa) ska lämnas in.
Skolsköterskan kommer och informerar om kommande vaccination.