Den här veckan har jag varit sjuk måndag – torsdag och klassen har då haft tre olika vikarier. De har tillsammans med vikarierna arbetat med huden i no, fortsatt att arbeta med kapitlet Stora tal i matteboken och påbörjat ett nytt kapitel i engelska.  I dag fortsatte vi med att titta på The Grammar Company (om some och any) och sedan skriva dialoger. Vi har även gjort en undersökning med kallt och varmt vatten. Tillsammans med Lotta i svenska har de arbetat med hur en tidningsartikel är uppbyggd och i so om kartan och Norden.

Det har varit dåligt med inlämningen av läxböckerna som skulle lämnas in i går. Endast 9 st har jag fått in. De som ännu inte har lämnat in läxboken ska göra det på måndag.
Till nästa vecka har eleverna fått en engelskläxa. Den är inte inklistrad i en läxbok den här veckan.

På onsdag 9/9 och tisdag 15/9 är det dags för terminens utvecklingssamtal. På onsdag 9/9 slutar eleverna i vanlig tid efter idrotten kl 13.55 och på tisdag 15/9 slutar de kl 13.00.
Tider för utvecklingssamtal skickas hem med eleverna på måndag.