Vi har haft en bra första vecka där vi har pratat om regler, gjort samarbetsövningar och start upp arbetet i de flesta ämnen. I no har vi läst om celler och i so har vi arbetat med kartan. I matematik arbetar vi med stora tal och i svenska hur en tidningsartikel är uppbyggd.

I år undervisar jag klassen i matematik, no, engelska och bild. Svenska och so har klassen med Charlotta Waltin.

På onsdag har eleverna simning, så ta med badkläder.

I går fick eleverna med sig en lila läxbok hem. I den boken finns både en engelskläxa och en matteläxa. På torsdag 27/8 ska boken senast lämnas in.

Om man redan inte har tagit med en vattenflaska eller mugg att dricka vatten i är det bra att ta med till klassrummet. Det är även bra att ta med en frukt eller smörgås att äta på förmiddagen. Förra året var det många som redan efter rasten blev hungriga och då kände att det var svårt att koncentrera sig på arbetet. Då kan det vara bra att fylla på med energi.