Veckobrev vecka 3

Hej allihopa!

Den här veckan har vi läst om olika energikällor i no och vi fortsätter med det nästa vecka. I so har vi fortsatt att arbeta med judendomen och i matte har vi arbetat vidare med statistikkapitlet. I engelska tittar vi på serien Max’s movie och arbetar med material som hör till. I svenska har vi fortsatt läsa Pärlor av glas och nu har vi bara åtta kapitel kvar. Under bildlektionen arbetade vi med enpunktsperspektiv och ritade ett rum. Vi fortsätter med den bilduppgiften nästa vecka. Vi har även varit ute och åkt pulka, vilket var mycket uppskattat. Förhoppningsvis kan vi göra det vid fler tillfällen den här vintern.

Nästa vecka blir det matteprov på statistikkapitlet. Provet är uppdelat i två delar och vi gör den första delen på torsdag 28/1 och den andra delen gör vi på fredag 29/1. På Teams finns ett dokument där det står vad man ska kunna till provet.

Idag har alla fått med sig en lapp hem om utvecklingssamtal. På grund av pågående pandemi kommer vi inte att kunna erbjuda samtal här på skolan utan vi vill att ni väljer om ni vill ha digitalt möte, telefonsamtal eller IUP i pappersform. Fyll i lappen och lämna in den under nästa vecka.

Ha en trevlig helg!
Hälsningar Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *