Hej allesammans!

Nu är vi nästan framme vid sommarlovet och vilken tur vi har haft med vädret hittills. Vi håller tummarna att det fortsätter vara sådant härligt väder sommaren ut, så vi kan njuta av massor av bad, sol och plocka på oss energi inför spännande årkurs 3.

Som ni har säkert märkt så har vi städat ur klassrummet och alla elever har fått ta hem sina arbetshäften samt böcker. Vi har även passat på att arbeta klart i våra matteböcker och svenska läsförståelse boken. Vi har även passat på att göra sommarskyltar inför skolavslutningen.

Nästa vecka kommer vi åka på utflykt på måndag, vi hoppas att vädret håller i sig så vi kan återbesöka sjudagårdsbadet  och bada lite, se till att era barnen tar med sig badkläder, handduk samt vattenflaska. På tisdag åker vi till Naturskolan och ska vara där hela skoldagen, viktigt att komma i tid i skolan då bussen går 08:30. Eleverna kommer få lunch där men ta gärna med er egen frukt och vattenflaska. På onsdag ska vi städa klart i klassrummet och sedan spela brännboll. På torsdag är det dags för skolavslutning, klassen kommer samlas kl 8:15 i klassrummet för att sedan gå ut tillsammans till gården till 8:30. Anhöriga kan vänta ute på gården, när vi alla har sjungit klart nationalsången så kommer vi gå tillbaka till klassrummet och fika, ta med er egen fika då.

Trevlig helg

Önskar Anna och Safka