Vi har avslutat veckan med både en utflykt till Blåbärsparken och film och fika. Nästa vecka är det en kort vecka med skolavslutning på onsdag. Här kommer information om de dagar som är kvar.

Måndag 8/6: På förmidagen städar vi. Det är bra att ta med sig en ryggsäck/påse att ta hem saker i. Efter lunch, på idrottslektionen, är det friidrott på Midgårdsvallen. När idrotten slutar är det också slut för dagen och man får åka direkt hem från Midgårdsvallen, och de som har fritids går tillbaka till skolan.

Tisdag 9/6: Vi fortsätter att städa. I år har vi mycket som ska städas eftersom vi ska byta klassrum till nästa år och flytta ut till Silverhuset.
På eftermiddagen kommer många lärare att delta i lärarlaget som spelar mot åk 6 i den årliga brännbollsmatchen. Eleverna i de andra klasserna är publik. Efter brännbollsmatchen slutar skolan för dagen.

Onsdag 10/6: Vi har sommaravslutning. Avslutningen börjar kl 8.30 och håller på i ca en timme. Vi kommer att fika (eleverna behöver inte ta med sig något utan den här gången bjuder jag), prata och ha frågesport. På grund av rådande corona-epedemi kan tyvärr inga föräldrar delta i årets avslutning.

Jag önskar alla ett riktigt härligt sommarlov! Vi kan kanske inte göra allt vi hade planerat, men det finns mycket att göra på nära håll, utan folksamlingar, t.ex. träffa kompisar och spela fotboll, ta en promenad i skogen, ta med en filt ut och ha pic-nic, gå till stranden och bada och läsa många bra böcker.

Skolan börjar åter igen på måndag 17/8.