Den här veckan har vi hunnit arbeta med en hel del saker, bl.a. med ord som inte ska särskrivas, klockan och tid på engelska, kungar och kampen om makten under medeltiden och multiplikation och division i matematik. Vi har även undersökt och jämfört blommor, och varit ute i skogen och undersökt myrstackar. Flera elever var modiga och vågade klappa lätt på myrstacken med handen. Myrorna sprutade då illaluktande myrsyra på handen.

Nu är det inte lång tid kvar på terminen. Nästa vecka har vi en del vanliga lektioner, men vi har också andra aktiviteter. På onsdag är det slöjdförmiddag, en förmiddag ska vi gå till blåbärsparken och på fredag ska vi titta på film och fika. Alla elever tar då med sig eget fika.

På fredag 5/6 ska alla iPads lämnas in. Har man även en laddare eller hörlurar som tillhör skolan ska de också lämnas in.

Till nästa läsår kommer vi att flytta ut till Silverhuset. Tidigare i veckan var vi dit och tittade på vårt nya klassrum. Det verkar som om de flesta är positiva inför flytten.