Nästa vecka har vi friidrottstävling på tisdag eftermiddag. Vi kommer att tävla lagvis, där vare lag representerar ett land i en olympiad. I lagen kommer det att vara en blandning av elever från åk 4, 5, 6 och FBK. Tävlingen sker på Midgårdsvallen. Där kan det vara riktigt kallt om det blåser kalla vindar, så tänk på att ta med varmare kläder, långa byxor och tröja eller jacka. Ta även med en vattenflaska och gärna en frukt eller smörgås. Vi äter lunch på skolan innan vi går till Midgårdsvallen, men det kan vara bra med extra energi.

För att gruppen som ska tävla tillsammans ska lära känna varandra kommer vi att ha en lektion tillsammans på måndag då vi ska göra namnlappar, flaggor och hejaramsor.

Vid flera tillfällen den här veckan har eleverna fått bedöma var de befinner sig när det gäller att bidra till arbetsro i klassrummet. Vi har använt oss av Heja mig-trappan som finns på bild under förra veckans veckobrev. Idag har eleverna med sig ett papper med sina utvärderingar hem. De ska visas upp hemma och skrivas på av er föräldrar och sedan tas tillbaka till skolan igen på måndag.

Torsdag 21/5 är det LOV och ingen skola eller fritids.
Fredag 22/5 är det LOV, ingen skola, men fritids är öppet.