Den här veckan har vi bl.a. arbetat med bråk i matematik, men även repeterat uppställning med de fyra räknesätten. Vi har börjat arbeta med medeltiden i historia och under no:n har vi gjort ytterligare ett uppdrag från NTA-lådan Kretsar kring el.

Vi vet fortfarande inte om det kommer att bli en skolstängning eller inte. För säkerhets skull har vi gjort iordning nytt material för två veckors hemundervisning. Schema och arbetsmaterial finns i elevernas röda mapp som de har tagit hem, och andra uppgifter kommer att läggas ut på Teams och Bingel. Om skolorna stänger ska man komma ihåg att det fortfarande är skoldagar och att man ska börja med skolarbetet kl 8.10 varje dag, som vanligt. Kl 13.00 vill jag ha en avstämning med eleverna och hoppas då att de flesta är klara med dagens arbete. Om skolan stänger kommer jag att finnas tillgänglig på mail och via Teams under min arbetstid. Om skolan inte stänger ska den röda mappen tas med tillbaka på skolan på måndag.

Mellan den 6/4 och 13/4 är det påsklov.