Hej!

Ännu en vecka har susat förbi och snart är det påsklov. Den här veckan har varit en kort vecka då det inte var någon skola på onsdag och nästa vecka blir också bara fyra skoldagar.

Vi har haft en riktig toppenvecka här, alla elever har jobbat stenhårt i alla ämnen och man blir så otroligt stolt när de klarar av uppgifter som vi trodde var lite för svåra. Kul!

Den här veckan har vi jobbat med vårens högtider där vi bland annat har diskuterat varför vi firar påsk och andra högtider under våren, detta kommer vi även fortsätta jobba med nästa vecka. Vi ska även få besök hit på tisdag från Märsta kyrka, en trevlig dam som ska prata och berätta om påsken. Vi tyckte det skulle vara kul att få en annan person som kan också berätta vad som händer i kyrkan under påskhelgen och lite annat också, eleverna kommer även ha möjlighet att ställa frågor.
I SO så fortsätter vi med pengarsvärde där vi har läst om olika mynt och deras historia. Eleverna fick på ipads även träna på att göra sin egen lilla budget där de valde yrket och sedan efter lönedagen fick betala alla utgifter. Detta var en riktigt bra upplevelse för eleverna där de fick se vart lönen tar vägen.

I fredags hade vi talangfestivalen på skolan och fyra stycken elever uppträdde från våran klass, dem var jätteduktiga och vi var otroligt stolta över deras insats. Bra jobbat Mariam, William. E, Kristoffer samt Sira =)

Vi vill passa på och påminna att det är ingen skola nästa fredag (långfredag)!

Trevlig helg på er alla
Önskar Anna & Safka