Den här veckan har vi skrivit dikter i svenska och även skrivit klart berättelserna. Efter påsk ska vi fortsätta arbeta med berättelserna, göra kamratbedömning och förbättringar. I so har vi fortsatt med grupparbetet om demokrati och diktatur, och detta ska redovisas efter påsk. I matte har vi avslutat bråkkapitlet och ska sedan börja arbeta med procent. I bild har vi fortsatt arbeta med Vincent van Goghs solrosor och i engelska har vi läst om Nya Zeeland. Efter påsk ska vi fortsätta att arbeta med engelskspråkiga länder.

Till torsdag 8 april har klassen en no-läxa som handlar om märkning med farosymboler på ämnen som man använder i hemmet. Man ska undersöka vad man har för ämnen hemma, hur de är märkta, vad de används till och vad det står om farosymbolen på förpackningen.

På fredag är det dags för den andra dosen av HPV-vaccinet för de elever som tog den första dosen i oktober. Alla elever som ska ta vaccinet har idag fått med sig ett brev från skolsköterskan.

Nu är det påsklov och vi ses i skolan igen på tisdag 6 april.

Ha ett riktigt skönt påsklov!