Tyvärr blev det inget besök på Kulturskolan idag, eftersom kommunen igår beslutade att vi inte ska göra några utflykter och studiebesök utanför vår skola. Vi har i stället haft vanliga lektioner i klassrummet, men också spelat spel en stund före lunch.

På bilden i måndags målade vi skånska pilträd i siluett mot en himmel målad i de varma färgerna gul, orange och röd. De blev mycket fina och pryder nu väggen i korridoren. På no-lektionerna har vi fortsatt arbeta med temat Kretsar kring el. Vi har bl.a. kopplat slutna kretsar igen. Men den här gången använt lamphållare och batterihållare. Vi har även undersökt olika material för att se om de sluter kretsen eller inte (ledare, isolatorer).

Eleverna har fått en engelskläxa och på torsdag 19/3 blir det förhör på orden.

På torsdag har eleverna också ett prov på asatron. De har fått med sig ett häfte hem att träna på inför provet.