Hej alla föräldrar!

Första veckan efter lovet har nu gått och det känns jätteroligt att börja skolan igen.
Den här veckan har vi börjat med nytt tema både i SO och NO. I SO jobbar vi med pengarsvärde och kommer göra det några veckor framöver. I NO så har vi börjat med våren, vi kommer åka till naturskolan snart igen där vi ska vara ute hela dagen och leta efter vårtecken så nu tränar vi på allt som har med våren att göra. I Matte fortsätter vi med klockan och matteböckerna. I svenska har vi arbetat med Ben och Koko boken, klassresan där eleverna fick träna på att beskriva hur det känns när man blir rädd eller upplever att något är läskigt.
I Musiken så har vi tränat på planetvisan som vi ska sjunga på tisdag nästa vecka i kulturrum. Vi ska dit på förmiddagen och se en föreställning samt så ska vår klass få gå upp på scen och uppträda planetvisan som Hanna har tränat med dem på musiken.

I och med att det är snart lov igen, vill vi be er att fylla i fritidstider och lämna in de till skolan så att fritids kan planera aktiviteter för lovet.

Ha en trevlig helg

Hälsningar Anna & Safka