Hej!

Jag får börja med avslutningen av veckan, där vi skulle utvärdera veckan och inför det prata om vad vi jobbat med och vad vi lärt oss. I början var det snabba svaret ”jag vet inte” och ”jag har inte lärt mig något”, innan det sakta men säkert började fyllas på tavlan med olika områden vi arbetat med. Till slut var hela tavlan fylld, som ni kan se i bilden jag bifogat här! Det var en väldig ögonöppnare för vissa att ”har vi hunnit med så mycket på 5 dagar!”.

Kommande vecka är det dags för utvecklingssamtal. Dessa kommer att påbörjas på tisdag 14/2 sedan fortsätter vi på onsdag veckan efter den 22/2. Eleverna har fått ut tider utskickade med en informationsbrev till er.
Det kommer att bli spännande att se hur de elevledda utvecklingssamtalen kommer att vara. Kom ihåg att det är första gången för eleverna att leda ett sånt samtal och att det både kan gå väldigt snabbt, eller att de missa lite grejer på sitt manus så hjälp dem gärna vid behov. Jag kommer att sitta  och prata med er i några minuter för varje elev och om det är något vi behöver prata lite längre om så ser vi till att fixa ett nytt möte framöver.

För ett par veckor sedan gjorde eleverna om klassreglerna då vissa inte behövdes längre och andra behövde mer fokus. Dessa klassregler har eleverna fått med sig, för att ni ska kunna läsa och diskutera hemma, samt att skriva under på, både vuxen och elev. Detta för att ge reglerna lite mer tyngd, då vi för tillfället behöver tänka lite extra på vissa regler i klassrummet men också på rasterna.

Vi på Tingvalla har fått en elev med en väldigt hög intolerans och allergi mot nötter, även luftburen sådan. Det är därför av största vikt att inte ha med sig några typer av nötter eller mandlar någonstans på skolan. Jag bifogar med vidare information här: Allergi

Vidare hoppas jag att läsningen går bra hemma och att ni hör av er vid frågor, funderingar eller andra tankar.

Trevlig helg,
Masaar