Veckobrev v 50

Hej alla föräldrar!

Jag vill börja med att tacka era underbara barn för så mycket tålamod och uthållighet de visade igår då det var strul med tog och buss till museet och så fel vi åkte. Vi är så otroligt stolta över våra fina elever verkligen en eloge till dem❤️

Resan var trotts förseningar väldigt lyckad. Om vi ser positivt på det hela, så fick vi en fin dag tillsammans i vackra Stockholm, där vi åkte, tåg, buss, spårvagn och promenerade på stan och umgicks helt villkorslöst.
Jag måste säga att pastasallad har aldrig smakat så gott och vi har aldrig ätit så mycket :).

Jag tackar Ziad och Abbas ( Haidars pappa) som följde med oss. Jag ber också om ursäkt er föräldrar som fick vänta på sina barn och om ni blev oroliga då vi kom så sent tillbaka.

Nu är det bara tre skoldagar kvar, sen är det jullov. Den 21/12 finns det elevernas omdöme i det nya lärplattformen IST istället för infomentor. Du som förälder kan logga in och se ditt barns resultat. Skickar hem ett brev från rektor Helena Eriksson för mer info.

Måndag: Bad kl 8:30 eleverna börjar 8:10 kom ihåg badkläder och handduk.
Tisdag och onsdag följer vi ordinarie schema.
Onsdag 16:30 skolavslutning. Vi träffas i klassrummet och fikar tillsammans, ni får gärna baka om ni har tid sedan avslutning på skolgården.

Önskar er en fortsatt trevlig helg
Shara och Safka