Veckobrev v.49

Hej!

Idag har skolan uppmärksammat morgondagens nobelfirande genom att ha en egen Nobelfest. Till detta har klassen tränat och pratat om ett nobelpris som de fått i uppdrag att presentera. Denna presentation gjordes för alla lärare och elever i en storsamling. Vi lottade tidigare fram fem elever som ville presentera framför skolan och detta skötte de utomordentligt – hela klassen var fantastisk på storsamlingen, det ska de ha mycket beröm för.

Utöver detta har vi varje dag haft en digital julkalender som vi öppnat varje dag där vi tittat på olika experiment. Genom dessa har vi lärt oss nya begrepp, kunnat diskutera vad som händer och anledningarna bakom. Väldigt intressant att kunna få höra elevernas tankar kring dessa experiment!

Nästa vecka kommer vi, som jag skrivit innan, att åka tillsammans med 1B till Stockholm på onsdagen. Eleverna har fått med sig ett informationsblad idag där ni kan ta del av mer information kring dagen och vad de behöver tänka på till den dagen. Det vi har pratat specifikt om är att ha bra kläder på sig, då vi kommer att vara ute ganska mycket samt att eleverna behöver ha med sig matsäck, då vi inte äter lunch på skolan.

Trevlig helg!

Masaar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *