veckobrev v 47

Detta brev är skrivet av alla elever, de har suttit  i grupper och skrivit om var sitt ämne.

Hej alla föräldrar!

Den här veckan har vi jobbat med sagor i svenska. sagan heter Flickan med svavelstickorna.vi har läst,samtalat och skrivit eget slut till en saga.

i matematik jobbar vi med addition, subtraktion och multiplikation . vi har också lärt uppställning vi har haft genomgång och arbetat i boken med det.

I NO har vi gjort mobiler den här veckan. när vi gjorde mobiler så använde vi olika saker och geometriska former, man tror att det är riktiga mobiler, men det är inte det.

I SO har vi jobbat med argumenterande texter. vi har samtalat och skrivit texter om vad vi vill ändra på i matsalen, idrottshallen och skolgården.

vi avslutade veckan med att städa klassrummet och korridoren. vi kör en tävling i skolan om vilken klass som har det finast, vi hoppas att vi vinner priset.

vi tacka Fatima, Sira och Mariam för en fantastik dans.

vi önskar er en trevlig helg!

klass 2 A