Veckobrev V. 45

Hej alla föräldrar och vårdnadshavaren.

Vi har haft en jättebra vecka efter lovet. Från och med nu ska eleverna börja skriva veckobrevet och berätta vad vi har gjort under veckan men jag kommer även skriva viktig information längre ner på sidan.

Den här veckan har vi jobbat med:

Matte:
Vi har vi jobbat med matteboken och prioriterings regler

No: vi har experimenterat med vatten. Vi har jobbat om vattnets kretslopp.

So: vi har jobbat med istiden. Vi har jobbat om hur inlandsisen kom till.

Svenska: vi har jobbat med zickzack och järnåldern.

Idrott: vi har lekt dans kull, familjen Olsson, stafett och dansat en komplicerad dans.

Milja och Lucas.

Viktig information:

tisdag (13/11) nästa vecka ska vi åka skridskor hela dagen, om eleverna har skridskor och skidhjälm hemma får de gärna ta med sig. Det kommer även finnas låneskridskor i hallen för de som behöver låna. Viktigt att ha på sig varma kläder, mössa och vantar då vi kommer befinna oss hela dagen i ishallen. Vi kommer sluta tidigare skolan den dagen ca 13;00 då tar fritids över för de eleverna som går på fritids. Lunch (pastasallad) kommer serveras i ishallen men har eleverna önskemål att ta med sig egen mat får de göra det, dock ingen läsk eller godis får tas med. Det går bra med smörgås, frukt, o’boy, festis, riskaka, bulle.