Veckobrev V. 4

Hej!

Vilken fantastisk vecka vi har haft, trots att det har varit kort dag i onsdags så har vi hunnit med massor. I svenska jobbade vi med förklarande texter, där vi fick lära oss en hel del om flugans livscykel! Vi har även tränat på gamla NP, där det var läsförståelse delen samt fakta texter. I matte fortsätter vi med bråkform, men vi har även repeterat division samt multiplikation. Eleverna har fått med sig multiplikations läxa hem. I NO så jobbar vi med kroppar nu, vi har gått genom skelettet och olika muskler. Vi passade även på att träna våra muskler så om era barn har haft lite träningsvärk så vet ni varför;)

Nästa vecka så fortsätter vi med utvecklingssamtal och detta innebär att tisdagen den 29 slutar vi skolan kl 13 och då tar fritids över.