Veckobrev V 39.

Hej föräldrar!

Veckorna rullar på i en rasande fart.

Det har varit en kort skolvecka för oss men väldigt rolig. I onsdags var vi på naturskolan där temat var berg, luft och vatten. Vi fick experimentera väldigt mycket med vattens olika faser, luftens funktioner samt se och känna på berg. Trots att det var blåsigt och kallt så var det en väldigt lyckad dag!

I torsdags förberedde vi oss inför studiebesöket till kyrkan där eleverna fick arbeta i grupper och bestämma vilka frågor som skulle ställas till prästen. Idag var vi där och det gick toppen, vi fick väldigt intressanta diskussioner och eleverna var jätteduktiga på att lyssna och prata!
I matte har vi tränat på ” att räkna med tre termer”
I svenska repeterade vi dubbelteckning.

Vi har bytt bloggen och från och med nu så kommer alla våra inlägg vara på http://tingvallaskolan.se/ där trycker ni på 3A.

Vi vill åter påminna er om att hjälpa era barn med att ta med sig idrottskläder på tisdagar samt fredagar. Det är även kallt och regnigt ute nu och därför viktigt att eleverna har bra väderanpassande kläder med sig.

Trevlig helg!