Veckobrev V.38

Hej!

Ännu en vecka har gått och detta var första skolveckan där vi hade ”vanliga” lektioner. Vi har hunnit med massor! I svenska repeterade vi ordklasserna (verb, substantiv, adjektiv). Vi jobbade även med dubbelteckning!
I matte fortsätter vi med uppställning med minnessiffra, eleverna har även fått med sig läxa hem som vi gärna vill ha tillbaka senast onsdag nästa vecka.
I NO jobbade vi med vattnets olika faser och vattenmolekyler. Detta kommer vi att följa upp på naturskolan nästa vecka.
I So kör på med religion och denna veckan arbetade vi vidare med kristendomen.

På onsdag nästa vecka kommer vi åka till naturskola, eleverna får ta med sig frukt eller smörgås, lunch kommer serveras där.

Vi vill även påminna om att det är idrott på tisdagar och fredagar och det är viktigt att ta med sig kläder och duschgrejer.

Nästa vecka:

Måndag och tisdag – studiedagar då är det ingen skola men fritids har öppet för dem som är i behov av det.
Onsdag – vi åker till naturskola. Viktigt att komma till skolan senast kl 8 då bussen avgår 8:15.
Fredag – vi kommer besöka en kyrka på förmiddagen.