Veckobrev V 35

Hej alla föräldrar och elever

Ännu en vecka har gått och vi jobbar på. Eleverna har fått börja arbeta i sina nya böcker och de tycker att det är spännande.
I måndags var vi på skansen och tittade på olika djur, vilket var riktigt roligt. Eleverna sa flera gånger att de tyckte att det var häftigt och ”coolt”. Vi hade även tur med vädret samt att alla djur var framme så vi fick se många fina djur.

Idag (fredag) har vi vart och simmat på Midgårdsbadet. Detta görs oftast en gång på höstterminen och en gång på vårterminen.

Nästa vecka:

Under den här veckan har ni fått ut samtalstider för ert barn. Om ni inte kan delta just den tiden ber jag er att kontakta varandra för att byta tid.
Vi vill också påminna er om att det är föräldramöte tisdagen den 4 september klockan 18.00. Vi hoppas att få se så många av er som möjligt.

Ha en trevlig helg och vi ses återigen på måndag!

Anna och Ninorta