Veckobrev v.22

Veckobrev v.22  30/5 – 3/6 2016

 

Nu har vi kommit fram till läsårets sista veckobrev! Läsåret har varit fullt av skratt, prat , lek och lärande. Vi har alla utvecklats och lärt oss mycket av och med varandra.Vi hoppas att vi gett alla barnen en trygg och stabil plattform att fortsätta sitt lärande på.

Den här veckan har vi arbetat klart med alfabetet och de sista bokstäverna var Xx och Öö. Vi har satt upp på väggen våra ord vi letat tillsammans och vi har också en tavla med alfabetets alla bokstäver på väggen.

väggenbokstäver

 

Vi avslutade veckan med en ” Bokstavsfest”. Det var bokstavsjakt, fika med bokstäver och lek med våra skruvkorkar som nu fått bokstäver på sig.

Även matteboken har vi arbetat färdigt i . Det sista vi nu gjorde var att prata om ordningstal och även spela spel som fanns med i matteboken.

Vi har också övat inför skolavslutningen. Flera sånger ska läras in och även att öva på rosutdelning har gjorts.

På torsdagen var vi till ”Mulle meck ”- parken i Ulriksdal för att leka och ha som en avslutning på läsåret tillsammans med regnbågens förskoleklass.

 

Nästa vecka:

Vi kommer att samla ihop barnens arbeten och lägga i en mapp för att tas hem . Vi kommer att städa och göra fint i våra klassrum.

På fredag den 10/6 kl.8.30 – ca.10.00 har vi skolavslutning. Alla föräldrar är välkomna att delta och fira med sina barn. Hela skolan börjar utomhus med sång och tal. Vi avslutar sedan i silverhuset med en kakbuffe. Skolan bjuder på saft och kaffe och ni föräldrar tar med fika som vi ställer upp på ett gemensamt bord för alla att ta för sig av.Vi kommer också att ge barnen en liten avskedspåse som minne.

Tack för det här läsåret!  Vi önskar er alla en skön sommar och hälsar er välkomna tillbaka till skolan  onsdagen den 17/8.

Trevlig helg! Åsa och Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *