Veckobrev V 22

Hej alla föräldrar!

Ännu än vecka har susat förbi och nu är det bara några få dagar kvar till sommarlovet.

Den här veckan så har vi arbetat med berättande texter i svenska, vi har diskuterat strukturen, läst samt jämfört olika berättande texter med varandra. I matte har vi repeterat uppställning med subtraktion och addition, jobbat i våra matteböcker och gjort lite olika arbetsblad. I SO så gick vi kort igenom människans utveckling och många av eleverna hade svårt att tro på hur apliknande varelser utvecklades till människor. Väldigt spännande ämne som vi kommer gå djupare in på i årkurs 3.

I onsdags var vi och badade i sjudargårdsbadet, det blev en riktig succé! Alla var jätteglada och nöjda när dagen var slut och vi pedagoger kände oss riktigt nöjda med en så lyckad dag.

Nästa vecka kommer vi börja tömma klassrummen och eleverna kommer få ta hem alla sina böcker samt andra arbetet, detta innebär att det kommer vara en hel del böcker och papper så vi skulle uppskatta väldigt mycket ifall ni kunde skicka med era barn några kassar så vi kan smidigt packa ner allt.

Några viktiga datum:

6/6 – Skolan är stängt                                                                                                   11/6 – Vi åker till naturhistoriska om det är under 25 grader ute annars åker vi och   badar. Skicka gärna med era barn frukt och vattenflaska.                                           12/6 – Vi åker till naturskolan, skicka gärna med era barn frukt och vattenflaska.
14/6 – Skolavslutning, börjar kl 8:30. Ta med er egen fika