Veckobrev V 20

Vilken rolig vecka vi har haft. I tisdags så firade skolan fritidshemmets dag där några av våra elever dansade inför hela skolan. Vill åter igen säga vilka modiga och duktiga elever vi har. I onsdags var vi och simmade, det blev både simträning och lite lek i vattnet.

Nu gasar vi på med alla ämnena såhär mot slutet av terminen, SO är vi klara med och det finns även elevernas bedömningar ute på IST ifall ni vill se. I NO avslutar vi nästa vecka och matte kör eleverna i egen takt då flera vill gärna bli klara med sin mattebok innan terminens slut. I Svenska har vi arbetat med Ronja möter Birk, en svår text men väldigt rolig där intresset i klassen var väldigt stort. Kul!

Den 27/5 kommer vi åka till Tekniska Museum, jag har sagt till eleverna att de ska ta med sig tomma matlådor till skolan nästa vecka. Detta är för att skolan ska kunna fylla på med pastasallad som ska medtas till tekniska.

Jag har fått information om att det inte går att se resultatet av NP inne på Dexter, detta kommer jag ta upp med våran administratör och återkommer med mer info snart.

Trevlig helg

/Anna