Veckobrev V.2

Veckobrev V.2

Hej alla föräldrar!

Nu är vår termin igång och det känns jätteroligt att ta över denna klassen.
Mitt namn är Anna Berta och jag har börjat jobba i Tingvallaskolan denna veckan. Jag känner alla elever sen höstas men att vara deras mentor en ära för mig. Ni får gärna höra av er till mig ifall ni undrar över någonting.

Denna veckan har vi startat lugnt, när vi va med Shara var det kul. Nu när vi är med Anna är det också kul. Vi har jobbat med matte i matte boken med addition, multiplikation och subtraktion. I svenska har vi got i tipsrunda
/ Kristoffer och Sira

Vi har bytt tider och nu slutar vi skolan på måndagar kl. 14, tisdag, onsdag och torsdag kl. 14:50 och fredagar kl. 13:30.

Nästa vecka har vi idrott på måndag, glöm inte att ta med ombyte.

Tveka inte att höra av er till mig ifall ni undrar över något.
Mitt nummer är: 0709528561
Mail: anna.berta@edu.sigtuna.se

Trevlig helg önskar
2A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *