Veckobrev V 18

Hej alla föräldrar!

Det har varit en kort vecka och hoppas att alla hade en trevlig valborg och första maj.
Vi har hunnit med en hel del i NO, där jobbar vi med fåglar, hur de olika fåglarna ser ut, vad de gillar att äta och bosätta sig. I SO så fortsätter vi med trafiken, nästa vecka på onsdag kommer vi ha trafikdagen där vår klass tillsammans med 2b och årskurs 3 ska ha olika stationer som kommer handla om trafik. I matte fortsätter vi med multiplikation, i svenska har vi jobbat med verb samt läsförståelse.
Idag var vi på kulturskolan där vi besökte författarna av handbok för superhjältar. Vi har nu börjat med andra boken vilket uppskattas av alla i klassen. Vi hade tur med vädret idag då vi fick njuta av lunchen i solen. Alla var jätteduktiga och ställde massor med kloka frågor till Elias och Agnes som har skrivit boken.
Nästa vecka är det en kort vecka återigen, vi är lediga på torsdag då skolan är stängd men på fredag är fritids öppen.

Vi önskar er en solig och trevlig helg
Hälsningar Anna & Safka