Veckobrev V 16

Hej allesammans!

Nu har våren kommit med besked! Värme är här och all snö har i stort sätt smält bort. Vi hade tur med vädret i måndags när vi var på naturskolan i Rävsta. Vi tillbringade hela dagen ute i skogen där vi letade efter vårtecken. Vi grillade korv till lunch och sprang av oss ute på fältet. Trötta men nöjda kom vi till skolan lagom till mellis.

Den här veckan har vi jobbat med adjektiv i svenska, intresset var väldigt stort från elevernas sida vilket känns jättekul. I matte har vi lagt fokus på multiplikation samt problemlösningar. I NO jobbar vi med fåglar, vi kommer göra det ett tag framöver. I SO går vi genom trafiken och på torsdag nästa vecka kommer vi åka buss till Sigtuna och observera lite närmare hur cykelvägar ser ut, vart hittar man övergångställen och olika vägmärken.

I och med att våren är här så kommer idrotten från och med nästa vecka vara ute, se över era barns kläder så att de passar vädret.

Vi vill åter påminna er om klämdagarna den 30/4 samt 11/5 då skolan är stängd dock är fritids öppen.

Varma hälsningar

Anna och Safka