Veckobrev 43

Hej, denna vecka är det Elias, Viggo, Kristoffer och Edvin som skrivit veckobrev.

Hej alla föräldrar

Den här veckan har vi jobbat med lodlinje tyngdpunkt stödyta. vi har också kollat på magiska bibliotek. Vi har jobbat med matematik i matteboken och uppställning. Vi har också jobbat med resan till skatten i kapitel 5. Vi har jobbat med svenska och jobbat med egna sagor. I No har vi jobbat med balans. Vi har också jobbat med so med hur man är mot sin kompis. Vi har jobbat i Engelska mat och frukter.

I dag har eleverna en del läxor med sig hem under lovet. Detta är det arbete de inte hunnit med att göra klart under lektionerna.
En del har fått med sig matteboken, andra svenska och några en bok att läsa. Vi har ringat in några sidor i matteboken det är de sidorna era barn får göra klart hemma. Svenska har de arbetsboken och läseboken som hjälp. Om något är otydligt får ni kontakta mig via mail eller sms.
Jag är tacksam om böckerna kommer tillbaka måndagen efter lovet.

Vi har firat FN-dagen med många roliga aktiviteter och lärt oss vad FN betyder och varför.

Idag är det Annas sista dag hos oss. Vi tackar Anna för den tiden hon har varit hos oss och önskar henne lycka till med fortsatt studier.
Vi hälsar Dara Jabbar välkommen till oss efter lovet som också är lärarstudent från Uppsalauniversitet.

Jag bifogar oktoberbladet från rektor och ett brev om simskolan från Idrottsläraren Therese Andersson.

Nästa vecka

Höstlov, skolan och fritids är stängda på måndag och fritids är öppet resten av veckan.

Vi önskar er alla en trevlig halloween och allhelgonahelg!