Den här veckan har vi börjat med kemi i no. Vi har under veckan undersökt några metaller och beskrivit dem. Nästa vecka ska vi läsa ett par texter, och efter sportlovet kommer vi att arbeta med det praktiska materialet som finns i NTA-lådan kemiförsök.
På engelskan har vi övat på att prata engelska, men har även sett de två sista delarna av Max’s movie. I so har vi fortsatt att arbeta med islam och i svenska har vi börjat arbeta med grammatik.

I onsdags hade en del elever utvecklingssamtal och på tisdag 23/2  blir det utvecklingssamtal för resten som har önskat digitalt möte. Alla elever, förutom de som hade utvecklingssamtal i onsdags, kommer på måndag få med sig sin IUP med nya mål hem. Man ska även visa upp sina omdömen hemma,, antingen genom att logga in på IST, eller genom att visa ett kort taget på omdömena.

På tisdag slutar skolan ca 13.00.

Vecka 9, inte nästa vecka, men veckan därefter, är det sportlov.