Nu är det bara två kapitel kvar i boken Pärlor av glas så de jobbar vi klart med nästa vecka. I so ska vi läsa om islam och även titta på Lilla aktuellt. I no ska vi göra PowerPoints om olika energikällor och sedan redovisa dessa. I matte fortsätter vi att arbeta med division och i engelska med serien Max’s movie.

Idag har eleverna fått matteproven som vi gjorde förra veckan med sig hem för påskrift av en vårdnadshavare.  De påskrivna proven ska tas tillbaka till skolan på tisdag.

På måndag 8/2 är det studiedag för alla lärare och fritidspersonal, så skola och fritids är stängt. Alla elever är lediga.

Jag vill även påminna om att skolinspektionens enkät för er vårdnadshavare. Den kan göras fram till 1 mars. Se länken nedan.