Hej allihopa!                                                Märsta 190906

Den här veckan har vi bland annat läst om hur Sverige delas in i olika landskap, län och kommuner. Vi har även läst om nedbrytare och svamp. Någon gång nästa vecka kommer vi att gå ut i skogen för att plocka in svamp som vi kommer att beskriva och undersöka noggrannare.

På måndag 9/9 har flera elever i klassen utvecklingssamtal. Klassen slutar då efter idrotten, kl 13.05.

På onsdag eftermiddag har vi Tingvallajoggen. Eleverna kommer då att springa/gå till elljusspåret vid Valsta och sedan fortsätta spåret runt. Tänk på att ta med lämpliga kläder efter väder.

Nu har Jessica startat en rektorsblogg som ni kan hitta på skolans hemsida www.tingvallaskola.se. Där har hon redan lagt ut information om nästa samråd och september månadsblad.

Till nästa vecka har eleverna en engelskläxa. Precis som förra veckan är det glosor man ska kunna översätta och stava, och fem meningar som ska skrivas. Orden finns på www.glosor.eu