Ny termin!

Hej!

Jag hoppas att ledigheten har varit bra, jag har idag sett väldigt laddade och glada elever. Väldigt kul och inspirerande att få starta vårterminen på detta vis.
Varenda elev har kunnat direkt komma in i sitt arbete och gett varandra arbetsro.
Under den här terminen kommer eleverna att få läxor, då behovet finns kring de arbetsområden vi berör. Detta är så klart för elevernas skull som dessa då kommer. Om ni har frågor kring detta eller något annat är ni självklart välkomna att höra av er till mig!
Läxan för den här veckan är en läsläxa om vintern med tillhörande frågor på baksidan. Hjälp gärna eleverna med de ord som de finner svåra, men ge det tid så att de kan öva på att läsa istället för att ni ska läsa för dem. Läxans syfte är att öva upp läsförståelse samtidigt som eleverna får kunskaper om vintern.

Framåt:

• På måndag vecka 4 (23/1) så ska vi till simhallen och bada i 3 olika grupper tillsammans med 1B.
  • Vi kommer att ha sångsamling med förskoleklass en gång i veckan (på onsdagar).
  • Förskoleklass klass har flyttat, vilket även har betydelse för ettorna. De elever som går på fritids kommer att ha fritidsverksamhet tillsammans med förskoleklass i deras nya paviljong (nya silverhuset) från klockan 15 varje dag (om inte någon utflykt sker).

Med vänliga hälsningar,
Masaar Alkhouri