Information/veckobrev

Hej!

Det har varit en intensiv vecka med en hel del aktivitet och positiva intryck. Under veckan har vi tränat inför de kommande utvecklingssamtalen. Eleverna kommer att själva hålla i samtalet, så de har tränat för fullt i att berätta och skriva om sina styrkor samt vad de behöver bli ännu bättre på. Det kommer att bli spännande när de får chansen att berätta för er!
Eleverna kommer att då ha med sig en lista som de ska följa kring det de ska berätta. En av delarna är att de ska fråga er vad ni tycker de är bra på, så det kan vara bra att ni är förberedda på att berätta lite för dem.

Samtalen kommer att vara på det viset att de startar med några minuters mellanrum och flera samtal kan vara igång samtidigt. Jag kommer att gå runt för att berätta några av mina intryck. När det är färdigt får man gärna titta på lite saker som eleverna har gjort som finns i deras bänkar.

Tider för utvecklingssamtalen kommer jag att skicka ut i början av nästa vecka. Det ni behöver ha med er är att den första gruppen samtal kommer att vara den 14/2 från klockan 13.15. Den andra är en vecka senare (21/2) från samma tid.

Masaar