Information inför nästa vecka (v.20)

Hej!

Maj går med stormsteg framåt och det är en hel del saker som görs och händer i skolan och på fritids. Snabbare än vad man kan tänka sig så är både juni och sommarlovet här! Vi jobbar vidare så gott vi kan och det känns kul att vi hinner med en hel del diskussioner och även arbetsområden inom NO och SO utöver de delar som nu flyter på i form av berättelseskrivning, matematiken och läsförståelseövningar.

Nästa vecka på tisdagen den 16/5 är det dags för den traditionella fotbollsmatchen som ettorna ska spela mot Sätunaskolans ettor. Detta kommer att ske på Midgårdsvallen på fritids. På grund av detta så kommer eleverna då att vara tillbaka på skolan cirka klockan 16. Detta gäller alltså eleverna som går på fritids.

På onsdag (17/5) vill vi åter påminna om att hela Tingvallaskolans personal har utbildning på en annan skola i kommunen. På grund av detta ber vi er därför att hjälpa oss så mycket som möjligt, genom att hämta era barn tidigare denna eftermiddag. Önskvärt är senast 15.30, men annars så snart som möjligt efter det. Fritids kommer att vara öppet, men bemannas med vikarier. Vi tackar för ert samarbete, hjälp och förståelse för detta.

På torsdagen den 18/5 kommer F-3 att ha en friluftsdag på Midgårdsvallen. Vi kommer att gå dit cirka klockan 9 och kommer tillbaka runt 12.45. Eleverna kommer att under denna dag samarbeta över klassgränserna i olika grupper med elever från förskoleklass, 1:an, 2:an och 3:an i olika friidrottsliga aktiviteter. Tänk på att det är en vanlig obligatorisk skoldag med ett större idrotts- och hälsoinnehåll. Eleverna behöver därför med sig idrottskläder och skor som passar för att ha idrott ute, oberoende av väder. Så det är önskvärt med bra kläder som tål eventuell kyla.

Trevlig helg och vänliga hälsningar,
Masaar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *