Info vecka 8

Jag var sjuk i torsdags och fredags och därför kom det inte något veckobrev. Här kommer nu lite kort information om vad som händer den här veckan.

Tisdag: Under eftermiddagen har många elever utvecklingssamtal. Lektionerna slutar därför kl 12.50. De elever som har utvecklingssamtal är Ayesha, Harpreet, Kristoffer, Wilma, Viggo, Mariam, David och Sira.

Onsdag: Det är simning första lektionen och man får gå direkt till simhallen på egen hand på morgonen. De som går på fritids på morgonen går från skolan tillsammans med mig. Eleverna ska vara ombytta och klara för bassängen 8.30.

Torsdag: Eleverna har samlat stjärnor för raster och bussåkning och som belöning ska vi nu titta på film och fika på torsdag eftermiddag. Eleverna tar själva med sig fika till filmstunden. Det är tillåtet med saft och festis, och saker från kakyllan, altså fikabröd såsom kakor, bullar och muffins. Det är inte tillåtet med läsk, chips och godis.

Fredag: Fyra fredagar kommer vi att åka till Kulturskolan för ett samarbete med dem kring vikingatiden. Det blir sång, dans och teater med Kulturans lärare. Vi kommer att åka med bussen som avgår kl 8.16, så det är viktigt att komma i tid på morgonen. Eftersom vi inte kommer att ha lika mycket rast blir skoldagen mer komprimerad och vi slutar på Kulturskolan ca kl 12.30. De elever som bor efter vägen med bussen får gå av där man bor och behöver inte följa med tillbaka till skolan. Fritidsbarnen får vara i klassrummet tills Fritids kan ta emot. Vi kommer att få festis och baugett från skolan till lunch, men det kan också vara bra att ta med sig en frukt som mellanmål.

Nästa vecka är det sportlov.

Malena