Brev från kommunen

Kommunen vill återigen påminna er att svara på enkäten som vi har fått hemskickad.

För att vi ska kunna arbeta med resultaten på bästa sätt i vårt kvalitetsarbete är det viktigt att så många som möjligt svarar på enkäten.

Vi förlänger därför svarsperioden för enkäten för elever och vårdnadshavare. Sista dagen att svara på enkäten är söndag den 28 april!

Vårdnadshavare får under denna vecka (v.15) ett postalt utskick med koder för att svara via webben samt en postal enkät. Eleverna svarar på webben i skolan genom klassunika inlogg som ni hittar i portalen under menyn Visa enkätkoder.

Om ni eller en vårdnadshavare saknar koder eller har andra frågor får ni gärna kontakta Origo Groups support så hjälper de er, support@origogroup.com, 08-591 236 50