Besök på Exploria

På torsdag 23/1kommer vi att åka till Exploria lekland i Fitja. Det blir en heldagsutflykt och vi behöver samlas i klassrummet en kort stund redan kl 8.00 för att dela ut matsäck och kolla närvaro. Redan kl 8.16 avgår bussen till Märsta station, där vi byter till pendeltåg. I Stockholm kommer vi att byta till tunnelbana, och från Fitja station har vi en kort promenad till Exploria. Vi beräknas vara tillbaka i Märsta senast kl 15.

Från skolan får vi en baguett (smörgås) och en festis som lunchmatsäck. Vill man ha mer att äta får man gärna komplettera med egen matsäck. Inget godis får tas med, men en bulle eller kaka går bra.

Eftersom resan till Exploria är lång får eleverna använda sina mobiler under resan, men väljer man att ta med den är det på eget ansvar.

Under besöket kommer vi ha tillgång till trampolinparken (men inte alla på en gång) och då behöver man ha trampolinstrumpor som har sulor med bra fäste. Från Exploria vill man att man tar med egna, men de har även några att låna ut.

Vi är glada över att Viggos mamma eller pappa kommer att kunna följa med oss till Exploria. Tack för att ni ställer upp!  En till förälder vill vi ska följa med och jag väntar på besked på måndag från en förälder som förhoppningsvis kan följa med.

Ta gärna en titt på Explorias hemsida för mer information: https://exploriacenter.se/