Veckobrev V 15

Hej Alla föräldrar!

Första veckan efter lovet och eleverna har varit fulla av energi. Den här veckan har vi startat med trafik temat. Detta kommer vi att fortsätta fram till maj månad. I No så jobbade vi med vårtecken då vi ska till Naturskola på måndag nästa vecka och leta efter vårtecken där.
I matte gjorde alla matteprov som kommer från skolverket, det gick strålande för klassen!
I svenska har vi läst färdigt handboken om superhjältar, så eleverna fick vara själva superhjältar där de fick skriva om vilka krafter de hade samt vilken sorts superhjälte de var.

Vi vill uppmärksamma er om att det kommer klämdagar längre fram då skolan är stängd men fritids är öppet! Måndagen den 30!4 samt fredagen den 11/5.
På måndag åker vi till naturskola och ska vara där hela dagen. Viktigt att komma i tid till skolan då vi kommer åka buss runt 8:20. Vi kommer vistas i skogen största delen av dagen så se till att era barn kommer med bra ute kläder som är anpassade för utevistelse. Vi har även sagt att de får ta med sig mackor, frukt och en dricka.

Från och med nästa vecka kommer vi endast lägga ut veckobrevet på hemsidan, här är adressen till bloggen:

Trevlig helg
Anna Och Safka