Hej alla föräldrar.

Den här veckan har gått riktigt fort men vi har hunnit med massor här i klassen.
I matte har vi jobbat med klockan och stationer, där vi blandar olika uppgifter med olika svårig-heter och nivåer. Och det känns som att alla tycker det är roligare att jobba med stationer så vi kommer fortsätta med det. I svenska så fortsätter vi att jobba med bl.a. läsförståelse, berättande texter samt korsord. I SO så pratade vi om nyheter och nöje. Vem gör nyheterna och var får de tag på informationen m.m. Sedan fick eleverna göra egna nyheter i grupper på A3 papper. Re-dovisningen var riktigt rolig då alla kom med olika idéer om vad de ska göra reklam för.
I NO så hade vi ett litet ”prov” på tema rymden som vi har jobbat med ett tag nu. Det fanns 10 olika frågor placerade på olika ställen i klassrummet så eleverna fick gå på en tipsrunda och svara på frågorna. Målet var att få minst 6 rätt och jag kan stolt meddela att ALLA i klassen lyckades få minst 6 rätt. Belöning för våra duktiga elever var att alla fick vars en isglass till ett lilla aktuellt avsnitt. Det uppskattades av alla.
I fredags så var barnen ute med Safka och gjorde ”is planeter” som de målade med målarfärg, himla roligt!
I engelska så tränade vi på en ramsa och skrev om kroppsdelar.

Nästa vecka så börjar utvecklingssamtalen, jag ser fram emot att träffa er tillsammans med era barn. Jag vill dock påminna er att komma i tid så att det inte blir förseningar för andra då det finns inget mellanrum mellan mötena. Jag har även ordnat tolk för de som behövde det.

Vill även passa på och påminna er om föräldrasamråd på onsdag 14/2 kl 08.15-09.45

Tack för den här vecka och vi ses nästa vecka!

Trevlig helg
Önskar Anna & Safka